Cinefòrum "Las Troyanas". Pantalla Escènica
Aquest dilluns, 22 d'abril, a les 19 h, compartirem una nova sessió del cicle de cinema i teatre dinamitzat pel dramaturg Dionisio Sánchez Loring, Pantalla Escènica. Comentarem, i projectarem, "Las Troyanas" (1971) de Michael Cacoyannis.
Llegir
Trobades que ens apropen

El compromís amb la societat que l'envolta és un dels pilars de la biblioteca pública, i amb aquesta premissa, fa uns mesos vam engegar, a la Biblioteca Pública de Maó, les converses amb Projecte Home Balears, per tal de convidar a les persones usuàries del programa a conèixer la Biblioteca en primera persona i a gaudir dels serveis que oferim.


Llegir
L'Art de Viure amb Gaspar Hernández
El cicle El Món avui segueix donant voltes al sol, i dijous dia 18, a les 19 h Gaspar Hernández, periodista i escriptor i ànima de L'ofici de viure a Catalunya Ràdio i TV3, compartirà amb nosaltres les seves propostes per viure en plenitud, començant per la premissa de l'atenció plena en aquest present que anomenem nostre.
Llegir
L'àlbum il·lustrat a l'institut
Obrir un àlbum il·lustrat és obrir una finestra al món, encetar una conversa, contactar amb les arts visulas, imaginar el no imaginat i entendre que res és el que sembla. Per tot això i més, la Biblioteca ha participat d'una experiència a l'IES Cap de Llevant en la qual l'alumnat s'ha d'escriure una carta a sí mateix junt amb la il·lustració del seu jo intern.


Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.