"Una altra llegenda de Sant Jordi". Contacontes amb Noelia Mas
 DILLUNS, 22 D'ABRIL DE 2024

A LES 18:00 H

 A LA SALA INFANTIL

No es necessita inscripció prèvia

Aquest dilluns, 22 d'abril, a les 18 h, contacontes de Sant Jordi! I és que la gran festa del llibre ja s'atraca i tot un seguit d'activitats ens esperen durant la setmana: contacontes, cinèforum, tallers a la Fira del Llibre, contes per a persones adultes, trobades dels clubs de lectura... Ho trobaràs tot a la nostra web.

Na Noelia ens proposa una sessió amb kamishibai basada en el conte "Una altra llegenda de Sant Jordi" de Maria Knobel i Aina Pla amb il·lustracions de Bàrbara Sansó.  Pensada per a tota la família. 

I és que el rei no té res a fer. Per passar l’estona, diu que el drac meravellós es vol cruspir la seva filla Marsenda i ordena una gran cacera. Quan la princesa se n’assabenta, decideix frenar aquesta injustícia i se’n va a parlar amb la bèstia. 

Vols saber com acaba la història? T'esperam aquest dilluns a les 18 h! 

  

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.