El Club de Lectura d'Adultesa amb el Fons Menorquí de Cooperació
El dia de Sant Jordi, va tenir lloc la nostra trobada anual entre el club de lectura amb més recorregut de la Biblioteca i el Fons Menorquí de Cooperació, en el marc del projecte La cooperació i la solidaritat a través de les biblioteques.

Vam compartir el llibre L'aigua és açò de David Foster Wallace.  Es tracta de l'edició del discurs que Wallace va pronunciar a la cerimònia de graduació del Kenyon College, a Ohaio, l'any 2005. Un test breu on convida a fer ús constant del pensament crític. Et qüestiona detalls tan quotidians com, per exemple, els nostres pensaments quan fem cua al supermercat. Ens anima a: "exercitar un cert control sobre què penses i sobre com ho penses i que cal ser prou conscients i estar prou alerta per triar a què pares atenció i triar de quina manera construeixes sentit a partir de l’experiència"

A la trobada, molt dinàmica i il·lustradora, hi van assistir 15 persones que van exposar els seus punts de vista sobre un tema del tot necessari, ja que afecta la nostra manera diària d'habitar el món. I vam poder comptar amb na Clàudia Pons, tècnica del Fons Menorquí de Cooperació.Si no hi vas poder assistir sempre pots demanar el llibre en préstec! El trobaràs a totes les Biblioteques de la Xarxa.

Diria que, es tracta d'un llibre que vam gaudir de manera generalitzada. De fet, l'altre dia, una de les participants va venir a cercar altres títols de Foster. És un regal immens quan un llibre et porta a un altre!

La següent lectura és la proposada pel CentreBit Menorca, amb qui cada any també compartim un títol, en aquest cas relacionat amb la tecnologia. Comentarem Tiempo de utopías, I Premio Pragma de Relato de Ciencia Ficción. Es tracta d'un recull de quatre històries i tindrem la sort de comptar amb la presència de l'autora d'una d'elles, Isabel Llodrà i Riera. Amb ella podrem compartir el seu procés de creació d’un relat que parta de tecnologia futura i de conceptes com la intel·ligència artificial, tant actuals avui dia.

Si t'hi animes, la trobada serà dia 15 de maig de 2024, a les 19'00 h, a la Sala d’Actes de la Biblioteca.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.