Pel·lícula "Birdman" al cicle de Cinema de Fantasia i Literatura a la Biblioteca
Aquest dimarts 30, a les 19 h, projectarem la pel·lícula Birdman dirigida per Alejandro González Iñarruti l'any 2014. Dinamitzarà el cinefòrum el filòsof Jaume Pons.

La proposta d'aquest trimestre inclou tres títols, sent Birdman el primer, que donen peu a conversar sobre el procés creatiu. De fet, en aquest cas, en Jaume es proposa reflexionar sobre el procés creatiu després de l'èxit: no poder tornar a ser el que érem.

Guanyadora de 4 Oscars el 2015, entre ells, el de millor pel·lícula, ens presenta la història d'un actor, Riggan Thomson, interpretat per Michael Keaton, qui havent-se fet famós per interpretar Birdman manté una lluita de gran intensitat en si mateix per recuperar la seva carrera artística, la seva família i en definitiva, la seva pròpia essència. Qui és Riggan més enllà de "Birdman" o potser "Birdman" és Riggan?

Una comèdia negra amb la qual riurem, reflexionarem i dialogarem. T'hi afegeixes?

 Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.