Celebram el Dia Internacional dels Arxius!
El 9 de juny és el Dia Internacional dels Arxius. El Consell Internacional d’Arxius (ICA), creat el 9 de juny de 1948, l’establí el 2007 per donar visibilitat als arxius.

Els arxius tenen un valor únic. Estan conformats per documents produïts per l’activitat humana i són evidència d’esdeveniments passats. També, asseguren el funcionament democràtic de les societats, la identitat de les persones i de les comunitats i la defensa dels drets humans.


Llegir
L'art importa: trobada del mes del Club de Lectura Juvenil

El proper dissabte 27 de maig parlarem de perquè la imaginació pot canviar el món, i ho farem a partir d'uns textos escrits per Neil Gaiman il·lustrats per Chris Ridell. L'art importa és un llibre de capçalera, una exposició de les raons per les quals és important la lectura, els llibres físics i les biblioteques. La lectura sempre ha de ser un plaer, el fet lector no és tan sols per aprendre sinó per divertir-se, també.

 


Llegir
Vincles ferotges a la Biblioteca
La tercera trobada del Club de Lectura "Lectures amb perspectiva" ja és aquí i ve amb força. Després de l'èxit dels dos encontres anteriors, el primer amb "Jo, Tituba, bruixa negra de Salem" de Marysé Condé i el segon amb "Aloma" de Mercè Rodoreda",  arriba el moment d'una de les veus més lúcides de la crítica i l’assaig contemporani: Vivian Gornick. La lectura a comentar, "Vincles ferotges", és un dels testimonis més coratjosos i inspiradors sobre els lligams familiars que s’hagin escrit mai, construït a partir de converses, records i discussions entre Gornick i la seva mare. Són històries que abasten més del que llegim i la trobada promet.
Llegir
Maó + Flors a la Biblioteca de Maó
La Biblioteca Pública de Maó se suma al Festival Maó+Flors! Una proposta amb un leiv motiv acolorit per a tot el municipi a la qual hi participem d'una manera d'allò més original.
Llegir
Contacontes del Dia d'Europa : Kalòpsia

Kalòpsia es troba a milions i milions de quilòmetres de la Via Làctia. És un planeta ple de colors on el cel pot ser groc i l’aigua és vermella, amb gust de xarop de maduixa. Però no tot és tan bonic com sembla…
A Kalòpsia hi habiten quatre espècies que han separat els seus territoris  amb murs perquè quan s’ajunten l’única cosa que fan és discutir. Acompanya la Wabi en aquesta aventura on descobrirà un munt de sorpreses i s’adonarà que, malgrat les diferències, les espècies del seu planeta poden conviure i ajudar-se les unes a les altres.
Una història divertida que t’aproparà a la Unió Europea, t’ajudarà a descobrir els seus orígens i a entendre que la diversitat ens enriqueix.

Amb Gemma Moll

         DIJOUS 18 DE MAIG, A LES 18:00 H

SALA INFANTIL

 

No es necessita inscripció prèvia

 


Llegir
Taller d'històries amb color a la Biblioteca

Maó+Flors 2023 és a tocar i la Biblioteca s'hi suma amb un taller familiar en el qual confeccionarem un conte propi amb gomets de colors i formes diferents a un petit llibre en blanc. L'activitat s'introduirà a través de la mostra d'àlbums il·lustrats sense text que utilitzen les formes com a motiu essencial de la història, uns contes que diuen molt des de la primera a la última pàgina. 

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.