Documental del mes: "Una botiga on rondinar" (2022) de Lukasz Kowalski
El dimecres 31 de maig a les 20h a la sala de conferències de la Biblioteca de Maó podeu veure una emotiva història, amb un humor boig i estrany, que mostra com els propietaris d’una casa d’empenyoraments lluiten per sobreviure mentre ajuden aquelles persones més necessitades.

La Jola i el Wiesiek són una excèntrica parella de negocis de Bytom, Polònia. Posseeixen, probablement, la casa d’empenyoraments més gran d’Europa, però amb el tancament de les mines i el creixement de l’atur el seu temps de glòria ha acabat i el negoci aviat es trobarà al llindar de la insolvència. La relació de la Jola i el Wiesiek es posa a prova i els propietaris faran un últim esforç per salvar el seu negoci, i el seu amor.

Trailer: 

https://cineciutat.org/es/pelicula/una-botiga-rondinar

 

Per assistir a la projecció no cal inscriure's

Si voleu veure el documental on line ho podeu fer des de l'1 fins el a5  de juny. A partir de dia i de juny ens podeu fer arribar un correu electrònic a <info@bibliomao.es> sol·licitant veure el film i us enviarem les contrasenyes per fer-ho.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.