Cicle de cinema i Teatre: Un lunar en el sol (1961) de Daniel Petrie.
El dilluns 15 de maig a les 19h es projectarà aquest interessant film dins el cicle de cinema i teatre de la Biblioteca Pública de Maó
Els Younger són una família afroamericana de classe mitjana-baixa que viu en un petit apartament d'un barri de Chicago. A més d'haver de fer front a diverses dificultats econòmiques, els seus protagonistes tracten de sobreviure en un ambient opressiu marcat pel racisme.

Un lunar en el sol (1959), escrita per Lorraine Hansberry, va ser la primera obra de teatre estrenada a Broadway per una dona afroamericana, on per primera vegada es retratava en els escenaris la vida urbana dels afroamericans de manera realista, i on la figura dels personatges femenins cobren especial força i rellevància.

A més d'intentar bandejar els estereotips de l'època que acompanyaven als personatges negres, l'autora explora a través d'aquesta magistral peça les tensions i qüestions identitàries que travessaran bona part dels moviments socials afroamericans en la segona part del segle XX.

 Per assistir a l'activitat no fa falta inscriure's

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.