Taller de manualitats de Nadal 2018

 Farem aquesta corona de Nadal tan vistosa i tan senzilla!

Ens trobem dijous dia 13 de desembre a les 17 h. a la sala d'actes

 Us podeu incriure fins a dia 10 de desembre mitjançant el contacte d'aquesta pàgina web, per telèfon o presencialment al taulell de préstec de la biblioteca.

Nombre  màxim  d'assitents  : 15

Dur tisores de ca vostra i si us agrada alguna tela que tingueu, també podeu portar-la , encara que no és imprescindible i perquè posarem tot el material a la vostra disposició.

Aprofitant l'ocasió hem posat llibres de manualitats de Nadal a l'entrada del préstec.


Llegir
Documental del mes: Of fathers and sons
Dimecres  28 de novembre a les 20.30

Un intrèpid, fred i tens estudi sobre la radicalització jihadista a la terra de l’aclamat documentalista sirià - Guy Lodge, Variety

La nova pel·lícula de Talal Derki és igual de pertorbadora que “Return to Homs” però més subtil -
Vladan Petkovic, Cine Europa

La Biblioteca Pública de Maó projecte el documental del mes Of fathers and sons, el commovedor documental de Talal Derki, que ha conviscut dos anys i mig amb la família d’un pare jihadista, membre de l’antic Front Al-Nusra, la branca d’Al-Qaeda a Síria. Un testimoni únic que mostra la complexitat i la tragèdia que viu el país àrab actualment. La pel·lícula, que ha guanyat el Gran Premi del Jurat al Festival de Sundance.

800x600 Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Llegir
Plec de lectura de Margarita Ballester

Margarita Ballester Figueres (Barcelona 1942) estudia Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona i Història Contemporània a L’École Pratique des Hautes Etudes de Paris. Exerceix com a professora d’Història a instituts de secundària de Barcelona i al Joan Ramis i Ramis de Maó a partir de 1990. Actualment jubilada, viu a Menorca des de fa 26 anys. Comença a publicar poesia el 1989. Membre de l’AELC i del Centre Català del PEN Club, ha participat  en activitats literàries com a membre del PEN Club (39 Struga Poetry Evenings. Macedònia 2000), en la Setmana Internacional de Literatura de Bath el 2001 i en la Setmana de Cultura Catalana a Moscou, convidada per l’Institut Ramon Llull i la Institució de les Lletres Catalanes el 2002. Ha participar també en el Festival  de Poesia de la Mediterrània de Palma de Mallorca el 2000, en el Festival Internacional de Poesia de Barcelona el 2005, així com en actes literaris de la Diputació i l’Institut de Cultura de Barcelona els anys 1990, 1999 i 2002. Aquest plec es fa ressò de la publicació de Després de la pluja (Ed. Eumo. Col. Jardins de Samarcanda núm.90), la seva poesia reunida dels tres poemaris L’infant i la mort (1989), Els ulls (1995) i Entre dues espases (2004). En paraules de Josefina Salord, “la seva poesia és una experiència sintetitzadora de l’aventura existencial gràcies a la visió abraçadora i circular de tot el que la configura entre la paraula i el silenci, el desig i la mesura, l’amor i el desamor, la memòria i l’oblit, la vida i la mort”.

http://www.bibliomao.es/BinaryWebStudio/uploads/2018/11/Plec%2023-09-11-26-35-523.pdf 

Llegir
Presentació del llibre Las reglas del juego

 Dijous 15 de novembre a les 20h

Sala d'actes de la bIblioteca

 L'autora, Montserrat Cardona, acompanyada de Marc Moll, expert en plantes medicinals i vida altrenativa, presenten el llibre Las reglas del juego a la nostra biblioteca

Llegir
Conferència de Damià Rotger: Tipografia: lletres, anatomia i ADN

 

 Divendres 9 de novembre a les 18.30h

Sala d'actes de la Biblioteca

En el marc de la Fira del Llibre en català, el tipògraf Damià Rotger donarà la conferència formativa sota el títol Tipografia: lletres, anatomia i ADN. Cal incripció prèvia a art@esfarcultural.net

Acte organitzat per Es Far Cultural

Llegir
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.