Les Mèrides: històries i mons únics de viva veu
Les Mèrides, autores i il·lustradores de literatura infantil que aquest 2023 celebren una efemèride, un bon motiu per dedicar-hi un espai i un temps, i així ho volem fer. A través de la narració oral, de la mà, i la veu, de Raquel de Manuel Mur, coneixerem a Susanne Barner, Helen Cooper, Glòria Fuertes, Judith Kerr i Helen Bannerman. 
Llegir
Els plantejaments creatius de Sam Garcia
Fa uns dies, hem conegut de primera mà un tipus de còmic que, ara mateix, aporta una nova lectura, i una nova nomenclatura  a la seqüència de vinyetes tradicional. Situada entre la narrativa i el còmic, la novel·la gràfica ha emergit com a terme definitori de capacitats explicatives més profundes i elaborades... s'està adaptant la literatura al còmic? o ell a ella? 

Llegir
Presentem el nou Club de Lectura !
Lectures amb perspectiva serà un espai per afavorir el diàleg, el debat i la conversa.  El Club, dinamitzat per Magda Timoner i Gabi Miciulevicius, es trobarà un cop al mes per comentar, a través de les lectures proposades, el panorama actual envers els feminismes i les seves múltiples projeccions artístiques i socials.
Llegir
Club de Lectura Juvenil: i la novel·la gràfica... què?
La novel·la gràfica està emergint i aquesta explosió artística ens planteja moltes preguntes... una d'elles és si un còmic pot ser considerat una novel·la. Aquest mes hem convidat a l'il·lustrador Sam Garcia, expert en aquest gènere, per dialogar i situar aquest plantetjament creatiu de capacitats narratives en el panorama editorial.

Llegir
Alícia, amb la Cia. Coloradas

 Coloradas presenta una historia visual i participativa a partir del conte Alícia al país de les meravelles, de Lewis Carroll.

DILLUNS 20 DE FEBRER, A LES 18 :00 H

SALA INFANTIL

 

amb inscripció prèvia a info@bibliomao.es

o al tel. 971369190Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.