Cicle de cinema i Teatre: GLENGARRY GLEN ROSS (1992) de James Foley
El dilluns 13 de febrer a les 19h s'inicia la programació de cinema i teatre a la Biblioteca de Maó de l'any 2023

GLENGARRY GLEN ROSS (1992) de James Foley. 100’

Pel·lícula basada en l'obra de teatre de David Mamet. Intèrprets: Jack Lemmon, Al Pacino, Ed Harris, Alec Baldwin, Kevin Spacey.

En plena crisi econòmica, el nou cap d'una agència immobiliària de Chicago decideix incentivar la competitivitat dels seus treballadors premiant el millor venedor amb un cotxe i acomiadant tots els que no arribin a un mínim de vendes. Començarà, doncs, una lluita despietada que traurà el pitjor de cadascun dels seus protagonistes.

Glengarry Glen Ross de David Mamet, que signa també el guió de la pel·lícula, va ser guardonada amb el Premi Pullitzer el 1984. La seva obra fa un àcid retrat del capitalisme voraç del nostre temps, posant en dubte el culte als diners i al poder que corromp i desdibuixa les relacions humanes.

L’opció del director James Foley de filmar en pocs espais i concentrar tot el motor de la història en les magnífiques interpretacions d’uns actors majúsculs en estat de gràcia, fa que la pel·lícula conservi tota la seva aroma teatral brindant-nos una experiència cinèfila única.

No és necessari inscriure's per assisitir a la projecció.


Tràiler:

https://www.youtube.com/watch?v=eGfT6VNriXE

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.