Documental del mes: "Un viatge de marbre" (2021) de Sean Wang
Aquest mes el documental es farà el dijous 23 de febrer a les 20h a la sala d'actes de la Biblioteca de Maó. El film es podrà veure on line a partir del dia 24. 

Un viatge de marbre

Països Baixos, Hong Kong, França, Grècia (2021). 99 minuts. VO en xinès, anglès, grec i francès, subtitulada en català.

Sinopsi

Blocs de marbre extrets d’una pedrera de Grècia viatgen en vaixell cap a la Xina per ser convertits en escultures d’estil grec pels artesans xinesos. El marbre sobrant es transforma en petits imants de nevera de record que són enviats de tornada a Grècia per ser venuts als turistes xinesos. Un viatge al·lucinant per la ruta del marbre, una reflexió amb humor sobre l’autenticitat, les relacions internacionals i l’absurditat de l’economia global.

Sean Wang és un director xinès hui resident a Pequín. Es va graduar a la Universitat de Comunicació de la Xina i a l'Acadèmia de Cinema de Pequín amb una llicenciatura en Direcció de Televisió i un màster en Guió, respectivament. El seu primer llargmetratge documental Lady of the Harbor es va estrenar a l'IDFA 2017.

Si voleu veure el documental on line ho podeu fer des del 24 de febrer fins el 9 de març. A partir de dia 24 de febrer ens podeu fer arribar un correu electrònic a <info@bibliomao.es> sol·licitant veure el film i us enviarem les contrasenyes per fer-ho.

Tràiler:

https://www.youtube.com/watch?v=N76-7D0sxwM

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.