Contes salats, amb Andrea Oyamburu

  Ets d’aquelles persones que hi posa sal a tot? I en els contes? Pot ser també els hi falta un poc de sal.

Ho esbrinem plegats? Trobem-nos un cop més per contar històries...

DILLUNS 17 D'ABRIL, A LES 18:00 H

SALA INFANTIL

(No es necessita inscripció prèvia) 

Llegir
Primera trobada del nou Club de Lectura
Lectures amb perspectiva és el nom del nou Club de Lectura que comença amb força el proper dijous 30 de març a les 19 h amb una de les obres de Maryse Condé, guardonada amb el Premi Nobel alternatiu al 2018. La seva obra explora de manera crítica l’herència africana, la negritud i la diàspora de les societats americanes, sobretot les del Carib, així com les relacions de gènere en el seu si. I amb  Jo, Tituba, bruixa negra de Salem ens porta fins a l’ambient purità i supersticiós de Salem i a Barbados en l’època de les primeres revoltes d’esclaus.
Llegir
MicroPoesia amb el Club de Lectura Juvenil
Celebrarem el Dia de la Poesia [re]descobrint la micropoesia, els  poemes breus que ens poden fer veure que darrere la síntesi d’unes poques paraules es poden amagar moltes històries i reflexions, i que parlar de la vida d’una forma senzilla i precisa sovint té més sentit del que sembla.


Llegir
Clàssics, amb els ulls tancats... de nou!
"Per traduir To the Lighthouse (1927) de la delicada i subtil escriptora anglesa Virginia Woolf m’han calgut més veles i cordes que a la barca amb què alguns dels protagonistes posen proa al far, però sens dubte no tantes com les que devia necessitar l’autora per arribar-hi, tant espiritualment com narrativament". Són paraules de Xavier Pàmies amb les quals ja comencem a navegar per l'escrit escollit per aquesta segona trobada dels Clàssics, amb els ulls tancats, a la qual desplegarem les veles a través de la veu d'Andrea Oyamburu i arribarem a bon port amb la lectura comentada a càrrec de Carme Cloquells.
Llegir
La Biblioteca s'hi apunta
La bona literatura ens dona salut, en tots els sentits, i això és el que volem aportar a les Jornades de Salut Mental i Primera Infància el proper 11 de març, a la Sala Multifuncional des Mercadal, on es realitzarà aquesta trobada de professionals de l'educació organitzada pel departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular a través del Servei d’Atenció Educativa Infantil i amb la col·laboració de l’Equip d’Atenció Primerenca de Menorca.
Llegir
Lab de Lectures: seguim innovant!

Cada biblioteca és única, i diversa; cada taller proposat és sol en el seu gènere; cada grup no pot ésser comparat i, cada persona hi aporta la seva màgia. Aquest mes de març, fent honor a aquesta premisa, a l'experiència provada anteriorment i ja donada com a certa i que ens serveix de base... el laboratori de de lectures proposa un espai de creació autònoma, una oportunitat per crear ambients de participació lectora. 

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.