Nou Plec de lectura! dedicat a Josep Portella Coll
El Plec que està dedicat a Josep Portella. Hem seleccionat de la seva extensa obra un text d'etnologia, molt relacionat amb ell i la seva família, i un d'història sobre la vida d'un supervivent d'un camp d'extermini Nascut a Ciutadella on passà la infantesa i joventut i alaiorenc d'adopció, Josep Portella és un home amb un dinamisme i un esperit de treball inesgotable en molts àmbits, que passen per l'activisme social, la política i el món de la cultura. Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de les Illes Balears (1986), ha treballat de cap del Servei Municipal de Cultura de l'Ajuntament de Maó fins a la seva jubilació. Fou conseller de Cultura, Educació i Esports (1999-2003) del Consell Insular de Menorca, diputat al Parlament de les Illes Balears (1995-2003), i regidor de l'Ajuntament d'Alaior (2003-2013). És membre de la Secció de Ciències Socials de l'IME. Pel que fa a la seva producció d'escriptor i editor, cal destacar que és el coordinador de la col·lecció Quaderns de Folklore i l'editor de la col·lecció Menorca segle XX. Ha publicat més de cinquanta obres, que abasten novel·la, conte, estudis de cultura popular, assaig i investigació històrica. La seva última obra és Llibre d'Exilis. Actualment està treballant en el projecte Llibre de Silencis sobre les víctimes republicanes menorquines de la Guerra Civil. Per altra banda, ha tingut un vincle molt especial amb la ràdio i la premsa menorquines des de molt jove: ha col·laborat amb gairebé totes les emissores i diaris de Menorca en diverses èpoques fins a l'actualitat tractant temàtiques diverses com ara la música, l'actualitat o la història contemporània.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.