"Contes al carrer" amb les famílies de Família i Lectura
 "Contes al carrer" és una proposta de cultura extramurs sorgida del programa de foment de la lectura Família i Lectura, que anima  a les famílies participants en els tallers a ser protagonistes i a compartir el fet lector a través de la lectura d’un conte en família, en viu i en directe. El projecte intervé en l’espai públic de manera literària, tot començant, a la primera trobada, per l’epicentre de cada municipi, seguint, a la següent convocatòria, per un espai menys transitat, i, en un tercer moment, a algun racó del poble poc habitat, i així fins arribar a la perifèria.

 

Llegir
Visions en Femení: Cloenda del cicle amb "Frontières"
16.00 Normal 0 21 false false false ES X-NONE X-NONE

Cloenda de cicle de març amb la recollida d'idees, propostes i iniciatives expressades i dialogades durant el cicle i la visualització del film "Frontières" d'Appoline Traoré, el viatge diari del desafiament de ser dones independents.

Llegir
Rapsòdia a la Biblioteca

La Biblioteca s'uneix a la rapsòdia col·lectiva en el Dia Internacional de la Poesia amb una invitació a la lectura a col·lectius i particulars vinculats amb el fet poètic. "Si puc" de Gabriel Ferrater, el poema escollit per aquest dia per la Institució de les Lletres Catalanes es tradueix a més d'una veintena de llengües de tot el Món i s'ha llegit a diversos espais de la Biblioteca. Entre versos, ha esdevingut un dia d'allò més emotiu. Gràcies a totes les persones que hi heu col·laborat, així com també a totes les que llegiu Poesia, l'escolteu i en gaudiu.

Llegir
Visions en Femení: "Mustang" encetarà el diàleg amb les joves de la generació Z

La tercera trobada del cicle "Visions en Femení" serà dijous dia 24 de març a la les 19h a la sala d'actes de la Biblioteca Pública de Maó amb la projecció del film "Mustang" de Deniz Gamze Ergüven. I amb la visualització conjunta com a base, dialogarem sobre les expectatives que té una dona de la generació Z amb la Roser Orfila Balaguer.

Llegir
Parlem dels cicles de la Vida al taller de Família i Lectura
Dissabte dia 26 de març connectarem amb els cicles dels primers brots de fulles i flors que han estat dormides durant l'hivern. I és que amb l'arribada de la primavera ens n'adonem que tot torna a començar, que la vida es torna a obrir de nou per donar pas a noves oportunitats i noves històries.


Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.