Documental del mes: "Curvy crew" (2021) d'Ida Joglar
La directora, Ida Joglar, segueix un grup de vint dones de talla gran, decidides a conquistar el cim d’Àfrica. Podeu veure el film el dimecres 30 de març a les 20h a la sala de conferències de la Biblioteca de Maó

Sinopsi:

Mares, supervivents de càncer, atletes, infermeres, fins i tot una dona que ha acabat dues vegades una Iron Man. Vint dones que es reuneixen per entrenar, intercanviar històries i conquistar la cima del Kilimanjaro juntes. Cadascuna porta fins al cim les seves pròpies experiències i històries. Són molt diferents entre elles i han viscut vides completament diferents, però totes tenen una cosa en comú, els seus cossos estan fora de la norma.

 

Tràiler: 

https://www.youtube.com/watch?v=uFzwuNEKtaQ 

 

A causa de les mesures Covid l'aforament és limitat i s'ha de fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es


Si voleu veure el documental on line ho podeu fer des del 31 de març fins el 14 d'abril. A partir de dia 31 ens podeu fer arribar un correu electrònic a info@bibliomao.es sol·licitant veure el film i us enviarem les contrasenyes per fer-ho.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.