Lletres i Mots a la Biblioteca de Maó
De la fase de classificació de la zona de llevant han sortit tres dels finalistes del concurs Lletres i mots que se celebrarà el 6 de novembre a Ciutadella en el marc de la XVI Fira del Llibre en Català.
Llegir
Plec de lectura 46 dedicat a Deseado Mercadal Bagur
El Plec número 46 està dedicat al polifacètic Deseado Mercadal Bagur (Maó, 1911-2000) i ha sigut elaborat per Alfons Méndez Vidal.  La part d'imatge està il·lustrada per una fotografia de Foto Ràdio, 1964, del Festival de la Canción Menorquina Llegir
El fil infinit, dels Contes d'en Filo
Curiositat, sorpresa, circ, màgia, titelles, cossiguetes i riures... Una divertida i dolça història infinita que s’uneix amb la dels qui més estimem, ens omple el cor d’alegria i no s’acaba mai! La companyia S’Espai de Circ ens presenta una nova aventura dels Contes d’en Filo.
Amb Laura Asensio.

DILLUNS 18 D'OCTUBRE, A LES 18:00 H 

 Edat recomanada: a partir de 4 anys

(Inscripció prèvia, places limitades)

 Us podeu inscriure: al tel. 971369190, al correu:  info@bibliomao,es   o presencialment, donant el nom del pare/mare i infant (+edat), i el DNI i tel.

Llegir
1
2
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.