Xerrada "El relat breu com a gènere literari"
Aquest dimecres 19 de juny, a les 19 h., Ana Haro ens introduïrà al món literari del relat breu.
Ana Haro, a la seva pàgina web es defineix com: "madrileña afincada en Menorca desde 2010, periodista, correctora editorial y coordinadora de talleres literarios". Ja fa diversos anys que editen un llibre amb els millors relats dels seus tallers literaris i, des de fa dos anys, el col·lectiu de narradores Ses Pinyoles interpreten, aquí a la Biblioteca, alguns relats escollits. Ara, volem fer una passa més amb tres propostes diferents.
 
La primera és la xerrada d'aquest dimecres. Una introducció al relat breu com a gènere literari, una breu història que ben segur no estarà mancada de recomanacions que ens peremetran millorar el nostre fons en relació als reculls de relat breu.
 
La segona proposta és el taller "Les claus per escriure un (bon) relat breu". Un taller d'escriptura que tindrà lloc tots els dilluns de juliol matí i que, en pocs dies, hem omplert, no quedant-hi vacants. Haurem de pensar a fer-ne un altre!
 
Finalment, en acabar l'estiu posarem en marxa un nou Club de Lectura dedicat al relat breu. Un club que dinamitzarà Ana Haro i on les sessions s'estructuraran en dues parts: una lectura en veu alta, "in situ", d'un relat, i el seu posterior comentari.  
 
Com sempre, amb ganes de continuar aprenent i millorant els nostres fons i serveis. 
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.