Xerrada de l'escriptora Lolita Bosch

La coneguda escriptora vindrà a parlar dels temes que l'han marcada a l'hora d'escriure. La xerrada es durà a terme a la sala de conferències de la Biblioteca el divendres 4 de juny a les 19h.


Lolita Bosch és novel·lista, i també escriu literatura infantil, literatura juvenil i assaig. Ha fet i edita antologies i també fa de periodista. La seva obra ha estat guardonada amb premis prestigiosos, ha estat duta al cinema i al teatre, i també ha estat traduïda a diversos idiomes. Té més de 80 llibres publicats. Col·labora en diversos mitjans informatius de renom i crítics, tant de televisió, com de ràdio i premsa escrita.

Com una altra manera de pensar i entendre l’escriptura, ha inventat un mètode d’autoaprenentatge literari que aplica al treball amb víctimes de la violència, l’exclusió social o la pobresa extrema. Dona cursos de pensament i creació literàries que utilitza per seguir buscant aplicacions pràctiques en la construcció de pau; i dirigeix i coordina projectes de voluntariat contra diferents violències, desigualtats i exclusions socials; especialment a través de l’art, el periodisme i les humanitats.

Na Lolita farà uns dies a Menorca i aprofitem per gaudir-la a Maó on ens parlarà dels temes que l'han portada a escriure.

 A causa de les mesures Covid l'aforament és limitat i s'ha de fer una inscripció prèvia als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.