Xerrada de Karme Peiró: com influeix la intel·ligència artificial en les nostres vides
El dijous 9 de febrer a les 19h a la Biblioteca de Maó tenim una nova proposta del cicle de pensament i actualitat a les biblioteques de la Xarxa de Menorca. En aquest cas parlarem d'intel·ligència artificial i el nostre dia a dia amb una experta d'aquest tema.

La periodista Karme Peiró és una experta en noves tecnologies de la informació i de la comunicació que treballa aquests temes des de 1995 i que amb un llenguatge senzill i proper ens pot ajudar a entendre què és la intel·ligència artificial i per a què la feim servir. També reflexionarà sobre el moment actual de la tecnologia, com ens envolta, els seus avantatges però també riscos, sense caure en el pessimisme. Cal tenir coneixença de la legislació vigent que ens protegeix com a ciutadania activa i que ens dona drets. Una xerrada que ens permetrà ser més conscients de la societat del s.XXI en la que vivim.

L'activitat és de lliure accés i no es necessita inscripció prèvia.

Més informació sobre Karme Peiró a https://www.karmapeiro.com/en/landing-en/

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.