Veus: Microteatre i diàleg en motiu del Dia d'Europa 2022
Activitat per a joves i infants de 8 a 14 anys amb Raquel de Manuel Mur i Paola Cibin que es realitzarà el dia 12 de maig a les 18h a la sala infantil de la biblioteca

Amb l'objectiu de dialogar sobre l'Any Europeu de la Joventut i, en paral·lel, de compartir el concepte d'Unió Europea amb les més joves tot celebrant el Dia d'Europa a les biblioteques, oferim la següent
activitat:

Amb motiu del Dia d’Europa, centrada en la joventut aquest 2022, es
proposa Veus. Veus és un muntatge microteatral de caire social basat en
un monòleg a duet on la principal estratègia és l’esforç de
resposta. Amb un toc d'humor i a través del  minimalisme escènic, es
dona pas a la visibilització, reflexió i resolució d'alguns
conflictes si més no inherents en la persona humana.

L'activitat compta amb dues actrius versades en el teatre social, Raquel de Manuel Mur i Paola Cibin, seguit d'un diàleg enfocat a les persones
joves i a la projecció del futur que estem construint entre totes.

L'activitat té una durada aproximada de 50 minuts.

 

L'aforament és limitat i es millor fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.