VARIACIONES SOBRE MEDEA + MEDEA DE SÍ MISMA
El dijous 28 d'abril a les 19h a la sala de conferències podeu assistir a aquesta activitat que combina una xerrada i un monòleg ambdós centrats amb l'obra Medea d'Eurípides

L'activitat que proposa la biblioteca té dues parts:

1. VARIACIONES SOBRE MEDEA.

Xerrada del dramaturg Dionisio S. Loring: Una aproximació al mite de Medea a partir de l'obra d'Eurípides i algunes lectures contemporànies.

El personatge de Medea encarna la transgressió en la seva triple condició de dona, estrangera i bruixa capaç de subvertir les lleis de la societat grega. A partir d'una contextualització del mite, i l'anàlisi de l'obra d'Eurípides, veurem quines tensions travessen aquesta obra universal que se segueix recorrent per examinar el present.

 

2. MEDEA DE SÍ MISMA


Monòleg escrit i interpretat per l'actriu Ana Pedraz. Una relectura contemporània sobre el personatge de Medea que dialoga amb el nostre present des d´una visió femenina.

Per què continuar parlant de Medea? si Medea és allò innombrable, allò no narrable, allò inasible. Medea és la nostra radicalment una altra, i com tot el que creiem antagònic, ens interpel·la, com allò altre, estrany, que no voldríem haver de relatar mai més. Medea no pot deixar de ser nomenada, sempre torna, colpeja els límits la contenen i rebenta les costures, arrasant amb tot per arribar a comptar-se.

 

L'aforament és limitat i es millor fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.