Una tetera dins d'un barret

 La companyia Lletra encantada, amb Raquel de Manuel en escena, ens transporta a un espai-temps de narració oral i corporal acompanyada del llibre com a objecte fantàstic i màgic. Una descoberta d’àlbums il·lustrats únics i plens de bellesa que viuen amagats a les Biblioteques. Què farà una tetera dins d’un barret?

Edat recomanada: a partir de 3 anys

DILLUNS 31 DE GENER, A LES 18:00 H

SALA INFANTIL 

    

     (Inscripció prèvia, places limitades)

 Us podeu inscriure: al tel. 971369190, al correu:  info@bibliomao,es   o presencialment, donant el nom del pare/mare i infant (+edat), i el DNI i tel.

L'aforament és reduït i es respectarà la normativa sanitària vigent que comporta que els assistents a l'activitat majors de 12 anys hagin de presentar el passaport Covid o hagin d'acreditar tenir una prova diagnòstica d'infecció activa tipus PCR, TMA o PRAg negativa. Així mateix, tots els majors de 6 anys hauran de dur mascareta.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.