Teoria del Caos aplicada al desordre social, polític i artístic
Xerrada a càrrec de l'escriptora i investigadora Núria Perpinyà, Premi Màlaga d'Assaig.

Perpinyà ens visitarà en el marc del Programa Lletres Compartides, que fomenta la literatura catalana i l'intercanvi dels seus autors. Es tracta d'una autora catalana, professora universitària, Llicenciada i Doctorada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona especialista en literatura moderna i contemporània, exerceix com a professora de Teoria i Literatura Comparada a la Universitat de Lleida. Combina la seva tasca d'investigadora i assagista amb la seva carrera com a novel·lista.

Ha rebut diversos premis. El darrer, per l'assaig "Caos, virus, calma: la Teoría del Caos aplicada al desorden artístico, social y político". Obra interdisciplinària on adapta la teoria física del caos a les humanitats a partir de tot un seguit de comparacions entre el fet biològic o natural i el fet cultural.

Perpinyà fa referència a una gran quantitat d'atributs i normes compartides entre el caos físic, artístic i polític: confusió, irregularitat, multiplicitat, inestabilitat, espontaneïtat, etc. I, fins i tot, entre les seves pàgines hem pogut trobar algun consell per si ens hem perdut en el caos o la postveritat.

Vols saber-ne més? Nosaltres sí! Tidrem l'oportunitat d'escoltar-la aquest divendres, dia 10, a les 19 h. No fa falta inscripció!

 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.