Programació Dimarts Culturals a la Biblioteca
Arriba l'estiu i recuperam la nostra programació dels Dimarts Culturals. Ja tenim a punt les activitats d'estiu: xerrades, poesia, música, monòlegs, safari tipogràfic pels carrers de Maó...

Com ja vam fer l'estiu passat, hem programat una xerrada o activitat cultural, cada dimarts de juliol i agost, a les 19 h, amb propostes diverses.

Dimarts, dia 2 de juliol, la soprano Cristina Álavarez oferirà una conferència sobre l’òpera on farà un recorregut per la seva història sota el títol, "L'òpera: naixement, evolució o conclusions, avui"

Dia 9, Mariona Fernández ens xerrarà sobre “La vida com a gènere literari”. Tocarà temes com la diferència entre llegir (escriure) ficció i llegir (escriure) no-ficció basada en la pròpia vida, fent un repàs a les diferents formes que adopta el gènere biogràfic.

Dia 16, gaudirem del recital musicat “Tu la letra y yo la música” a càrrec de la polifacètica Ana Gomila: professora, escriptora, artista i molt més. Els seus recitals sempre estan plens de força i emoció.

Dimarts 23, tindrem xerrada i monòleg sota el títol “Simone Weil. El poema de la fuerza” amb el dramaturg Dionisio S. Loring i l'actriu Ana Pedraz. Recordau la xerrada i monòleg sobre "Medea"? Va ser una meravella. 

Finalment, dimarts dia 30, Damià Borràs ens xerrarà sobre tipografia, tot introduïnt-nos al "safari tipogràfic" pels carrers de Maó que tindrà lloc el primer dimarts d’agost, amb sortida des de la Biblioteca.

En breu compartirem la programació d'agost. Tot recordant que les activitats són gratuïtes i de lliure accés. No fa falta inscripció.


Viu la teva Biblioteca. Viu la Biblioteca Pública de Maó.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.