Presentació dels premis i les trobades literàries Albert Camus
Divendres 26 de març a les 19h a la sala de conferències de la Biblioteca de Maó amb aforament limitat

L'any 2017 van néixer a Menorca, en concret a Sant Lluis, unes trobades literàries d'àmbit internacional i mediterrani que giren entorn de la figura i l'obra d'Albert Camus en les seves vessants d'escriptor, periodista i creador. En aquest breu espai de temps, s'ha consolidat com un dels esdeveniments més importants que se celebren a l'illa, per la seva qualitat i difusió internacional.

Durant diversos dies, ponents de reconegut prestigi, són convidats a oferir conferències, presentacions i taules rodones emmarcades en un lema camusià que canvia en cada edició.  «No hi ha vida sense diàleg» és el lema d'aquest any. 

Si vols saber què són, com neixen, què pretenen i com inscriure's a les Trobades & Premis Mediterranis Albert Camus. T'esperem a la biblioteca.

 

Per causa de les mesures Covid per assistir-hi s'ha de fer una inscripció prèvia als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.