Presentació del documental "35 anys al teu costat"
La directora, Magda Timoner, presenta el documental de la celebració dels 35 anys de la xarxa de Biblioteques de Menorca a la Biblioteca de Maó el 18 de novembre a les 20h

L'any passat es van celebrar els 35 primers anys de la Xarxa de Biblioteques i per celebrar-ho vàrem realitzar una sèrie d'activitats una de les quals va ser aquest audiovisual presentat a Ferreries el mes de juny. Aquest 18 de novembre el podrem veure projectat a la nostra biblioteca i presentat per l'autora del documental.

El film explica com va esdevenir la creació de la Xarxa de Biblioteques de Menorca, com s'ha desenvolupat i els serveis que duu a terme a totes les biblioteques de l'illa. Un treball molt ben fet que amb poc temps té la virtud d'explicar moltes coses, perquè a les biblioteques es fan moltes més coses de les que a simple vista s'esperen d'una biblioteca.

Us hi esperem!

 

A causa de les mesures Covid l'aforament és limitat i s'ha de fer una inscripció prèvia als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.