Preparant el nou curs escolar
La Biblioteca s'està preparant per donar suport a un nou curs escolar.

Heu vist? Hem augmentat considerablement el nombre de títols que formen part de les recomanacions fetes pels Instituts de Maó.

Sou un centre? Si ens feu arribar la llista de lectures ens podem avançar a les demandes i donar un millor servei a alumnes i famílies.

Sou estudiants i voleu algun d'aquests títols? Només heu de passar per la Biblioteca.

No tenim algun títol que heu de llegir? Tan sols ens ho heu de fer saber i el comprarem. Ens encanten les desiderates!

Totes aquestes novel·les juvenils formen part d'unes recomanacions que han fet a grups d'ESO. Sabíeu que tenim un Club de Lectura Juvenil per aquesta franja d'edat? Us hi voleu sumar? Llegirem algunes d'aquestes recomanacions, com La noia ocell, i d'altres propostes com la d'octubre, Cómo domesticar a un humano. Ens trobam un dissabte al mes, el primer, dia 30 de setembre a les 11 h. 

Si voleu més informació, aportar un llistat, demanar aquests o altres títols, passau per la Biblioteca o escriviu a info@bibliomao.es 

Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.