Plec de lectura 47 dedicat a Joan J. Gomila Portella
El Plec número 47 està dedicat a l'arquitecte Joan j. Gomila (Maó, 1952). La part d'imatge està il·lustrada per una fotografia de Miguel Seguí Mercadal que està dipositada a l'Arxiu d'Imatge i so de Menorca i que en aquesta ocasió ens permet participar en un concurs.

Jona J. Gomila escriu habitualment als mitjans de comunicació i té alguns llibres publicats sobretot al voltant de temes relacionats amb el patrimoni arquitectònic i l'urbanisme de Menorca. Al Plec hi ha una petita biografia i un fragment de l'article "Torres" del llibre Entorn a la ciutat on relata com va descobrint el camí que duu a la torre de Sanitja que ha de ser restaurada pel seu equip.

La fotografia que acompanya el text està molt relacionada amb el text perquè hi apareix una torre de defensa. La fotografia és del maonès Miguel Seguí Mercadal (Maó, 1927) i està feta cap als anys setanta. Miguel Seguí és un fotògraf amb una gran producció de fotografies molt interessants que ens mostren com era Menorca des dels anys seixantafins als anys 90, fins i tot va fer fotografies aèries amb una avioneta.

Aquest Plec és participatiu i si voleu podeu participar a un concurs. Solament heu de descobrir quina és la torre que va fotografiar en Miguel Seguí, entrar mitjançant el codi QR a la web de l'Arxiu d'Imatge i So i seguir les seves instruccions.

Una pista: Avui dia la zona on està la torre està bastant més urbanitzada.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.