Novel·la Gràfica: "Crónicas Birmanas", de Guy Delisle
Han arribat diversos exemplars de la novel·la gràfica de Delisle! Et fa ganes llegir-la? La comentarem dimecres 20 de desembre, a les 19 h. No et deixarà indiferent.

Delisle, una vegada més, ens fa partícips de la descoberta d'un nou país, on arriba, com en altres ocasions, acompanyant a la seva parella, membre de l'organització Metges Sense Fronteres. Amb el seu estil irònic ens va compartint les seves vivències, fent de la seva estada una novel·la.

La primera qüestió que ens planteja és: Myanmar o Birmània? Després, pàgina a pàgina, va tocant tota classe de temes: la censura; l'aïllament de l'activista Aung Sann Suu; la diferència de condicions entre barris; el budisme; el canvi de capital; el paper de Metges Sense Fronteres... I, fins i tot, el procés de creació d'aquest mateix llibre! 

Un relat autobiogràfic. Un còmic d'una estada, en escala de grisos, que no defuig temes durs, però que sempre et treu un somriure. I si quedes amb ganes de més, a la Biblioteca trobaràs diversos dels seus títols. La seva obra és extensa.

Així que tan sols has de passar per la Biblioteca, recollir un exemplar i venir dia 20! T'hi esperam. 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.