Nous llibres del Club de Lectura per al curs 22-23
Les persones que habitualment participen al nostre Club de Lectura ja han seleccionat les lectures per al curs 22-23

La coordinadora del Club de Lectura, Marga Llovet, ha fet una àmplia proposta d'obres que han passat un procés de selecció entre les lectores del Club i d'aquesta manera tenim ja una llista d'obres que seran llegides i comentades.

La tria inclou principalment novel·la però també hi ha teatre i poesia. Pel que fa a les autories, n'hi ha d'estatals, mundials i locals. Pel que fa a autories locals tindrem l'oportunitat de gaudir de la companyia de Maite Salord, Damià Rotger i Lourdes Otal que assitiran a la trobada per comentar les seves obres amb les lectores. Fina Salord ens introduirà en el món de Joan Fuster aprofitant els 100 anys del seu naixement.

Al cartell que acompanya aquesta notícia podeu trobar gairebé la totalitat dels llibres que es comentaran al grup. Resta dedicir un parell de lectures que ja es faran a la primavera i que sabrem ben aviat.

Tothom és benvingut al club. Per participar-hi solament heu d'assisitir a les seves trobades i donar les vostres dades a la coordinadora i així us tenim presents en els correus informatius i grups de xarxes del grup.

Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.