Nou Plec de lectura! dedicat al matemàtic Miquel Capó Dolz
En aquesta ocasió el Plec conté enigmes i problemes que si són resolts us permetran participar en un concurs per obtenir un premi

Aquest inici d'any tan difícil en temes de salut comença amb manco lletra i més imatges al nou Plec de Lectura.  El dediquem a Miquel Capó Dolz, ciutadellenc i professor de matemàtiques a l'IES Biel Martí de Ferreries autor d'un bon grapat de llibres d'entrenament mental. Estem parlant de més de 50 publicacions que s'han traduït a diversos idiomes i que es distribueixen arreu del món.

El Plec mostra enigmes i problemes de diferents llibres de Miquel Capó i us permetrà participar d'un concurs si els encertau. Per fer-ho heu d'entrar amb el codi QR que hi ha al Plec just a una pestanya de la pàgina dedicada a la fotografia i entrareu a la web de l'Institut Menorquí d'Estudis on heu de seguir les instruccions que us donen.

La part fotogràfica del Plec també és d'un ciutadellenc, n'Antoni Picó Vivó i és una fotografia d'una pedrera, també bastant geomètrica. Antoni Picó, fou un fotògraf aficionat però amb una producció d'una qualitat professional que ens deixà fa pocs anys i que va donar el seu llegat fotogràfic a l'Arxiu d'Imatge i So del Consell Insular de Menorca perquè fos gaudit pels menorquins i conservat per a la posteritat.

La data límit per participar al concurs és el dia 11 de febrer. Entre les respostes correctes farem un sorteig i les persones guanyadores obtindran un premi. Us convidem a participar-hi i a gaudir pensant les solucions.

Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.