Nou Plec de Lectura! dedicat a Josep Maria Quintana Petrus
El Plec número 52 recull alguns textos de Josep Maria Quintana (Alaior, 1950) en el seu vessant literari

Es fa difícil resumir en un espai tan petit com el que pot mostrar el Plec de Lectura la biografia i l'obra d'un dels escriptors i intel·lectuals més destacats de la contemporaneïtat menorquina pel que fa a la literatura, el dret i la història però ho hem intentat. Destaquem textos de tres de les seves novel·les més reconegudes dins la seva extensa obra literària perquè us convidin a endinsar-vos en els seus llibres.

Quintana és un dels escriptors menorquins amb més obra publicada, i també el podeu llegir a la premsa insular i al seu blog. Un gran nombre de les seves obres, publicades per editorials illenques i catalanes sobretot, han obtingut premis i han rebut el reconeixement de la crítica literària.

Les fotografies que acompanyen els textos de Josep Maria Quintana fan referència a un dels indrets de l'illa que més li agraden i que ha estat protagonista d’algunes de les seves obres: el port de Maó. A l'Arxiu d'Imatge i So de Menorca han fet una selecció d'imatges que ens mostren parts del port que han sofert canvis durant el darrer segle i que ens mostren com també les fotografies evidenciar els canvis del paisatge i la importància de no perdre-les com a memòria gràfica del nostre passat. Aquest Plec també té un codi QR que dona accés a un concurs sobre les imatges.

Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.