"NO VULL SER PRINCESA" per la companyia Cercle teatre del Cercle Artístic de Ciutadella
La Xarxa de biblioteques us convida a veure l'obra No vull ser princesa, a les vostres pantalles, el dia 27 de febrer a les 12h.

Gairebé tot està a punt. Ha arribat el gran dia: és l'aniversari de la princesa i tal com mana el protocol farà la seva presentació en societat.

De cop, se sent la reina que crida que la seva filla està boja. El criat desesperat diu que la princesa sembla la germanastra de la Ventafocs. I, el rei?  Què dirà el rei? El palau està revolucionat. 

La princesa voldria ser valenta i atrevida per dir ben fort "No vull ser Princesa".

Si no ho és, haurà de fer alguna cosa. Un petit acte simbòlic l'ajudarà a salvar el gran obstacle?

Després del passi, hi haurà un petit col.loqui amb jocs i preguntes per als fiets i els adults que els acompanyin. Es tractarà d'adonar-nos a través dels personatges i dels fets que acabem de veure que això que anomenem violència de gènere també es dona sense fer-se visible. De vegades la societat, la moral, o els costums ens condicionen i se'ns imposen decidint per nosaltres el que hem de ser.  


Recomanat a infants de 4art, 5è i 6è, acompanyats d'un adult.


Inscripció a info@bibliomao.es 

El dia abans us enviarem per mail l'enllaç a zoom per poder assistir a l'acte.

 

Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.