Mentida o veritat?
Avui hem donat inici a una nova temporada del joc de proves inspirat en la saga juvenil Mentida de Care Santos formada pels llibres Mentida, Veritat i Por.

Aquest matí, un grup de joves de 2n d'ESO de l'IES Ramis, ha anat descobrint la nostra Biblioteca: allò que hi poden trobar, com fer una recerca; què són els teixells; què hi ha sota terra, i molt més. Tot jugant.

Entre altres activitats, han cercat llatinismes en els còmics d'Astèrix; visitat la nostra Secció Menorquina per descobrir com era abans el que ara és la Plaça Conquesta, o escoltat fragments de l'obra de Care Santos. 

A més a més, gràcies a la prova de l'Ikonikus, hem tingut l'oportunitat de saber com es senten quan entren a la Biblioteca. Sabíeu que hi ha qui pensa que és un espai de "bones vibres"? O on es senten "protegits"? També hi ha qui, en entrar, no pot fer més que pensar en "ganes de menjar"!

Potser, el millor de tot, és que açò just acaba de començar! Entre desembre i gener rebrem 19 grups. No us sembla genial? 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.