Lletres compartides amb l'escriptora Anna Moner presentada per Pere Gomila
El dijous 24 de novembre a les 19h ens visita l'escriptora de la Comunitat Valenciana Anna Moner per parlar de la seva obra. El poeta menorquí Pere Gomila ens la presentarà i establirà un diàleg sobre literatura amb ella i les persones assistents a la xerrada.

Lletres Compartides és un programa que neix de la necessitat d’apropar les persones que es dediquen a escriure del nostre àmbit lingüístic als lectors i lectores que encara no han llegit les seves obres i posar-ho en relació amb tot el sector de la creació i la promoció literàries dels altres territoris. Es tracta d’un projecte pensat a llarg termini que permeti consolidar un espai literari comú entre els diversos territoris de parla catalana. La Institució de les Lletres Catalanes, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Fundació Mallorca Literària i el Consell Insular de Menorca són les quatre entitats que el promouen.

Anna Moner és llicenciada en Història de l’art. Artista plàstica i escriptora. Des del 1987 forma equip artístic amb en Sebastià Carratalà, amb qui han realitzat nombroses exposicions personals i participat en exposicions col·lectives. Han escrit conjuntament textos sobre art per a catàlegs d’exposicions i revistes i són coautoria de l’obra teatral "La morta enamorada". Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació (diari La Veu, Cartelera Turia, diari Levante-EMV, l’almanac Calendari dels Brillants de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta i les revistes Lletraferit i El món d’ahir) i ha estat professora col·laboradora de l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives i de la Nau dels Estudiants. Ha conduït diversos espais de literatura a la ràdio À Punt Mèdia i, juntament amb en Sebastià Carratalà, va dirigir i conduir el programa setmanal «Gabinet de curiositats». El 2017 va ser nomenada primera Ambaixadora de la Lectura per la Direcció General de Cultura GVA i Fundació FULL. Actualment és coordinadora de l’Institut d’Humanitats i de Patrimoni de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació.

Podeu trobar més informació sobre Anna Moner i la resta d'autories del programa Lletres compartides a aquesta web:

https://cultura.gencat.cat/ca/ilc/que-fem/programes/lletres-compartides

No és necessari apuntar-se a la xerrada per a assisitir-hi. Us hi esperam!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.