Lletres compartides amb l'escriptor Joan Todó
El dijous 10 de novembre a les 19h rebem la visita de l'escriptor català Joan Todó que ens parlarà dels seus projectes literaris.

Lletres Compartides és un programa que neix de la necessitat d’apropar els escriptors del nostre àmbit lingüístic als lectors que encara no els han llegit i posar-los en relació amb tot el sector de la creació i la promoció literàries dels altres territoris. Es tracta d’un projecte pensat a llarg termini que permeti consolidar un espai literari comú entre els diversos territoris de parla catalana. La Institució de les Lletres Catalanes, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Fundació Mallorca Literària i el Consell Insular de Menorca són les quatre entitats que el promouen.

Joan Todó és escriptor i traductor. Llicenciat en Teoria literària i Literatura comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha exercit de músic i d’assagista al blog «Palumbus Columbus». Ha col·laborat en diverses revistes literàries (Paper de Vidre, Quadern, Pèl Capell, El Tacte que té, Reduccions, Caràcters, L’Avenç, La Lectora). Actualment treballa a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, col·labora com a crític literari a l’Avenç i fa de jurat en diversos premis literaris. Administra el blog «Fàstic».

Si voleu conèixer a Joan Todó i la seva obra "la verda és porta" podeu veure aquest vídeo de la seva aparició al programa de TV3 Toto el temps del món:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/tot-el-temps-del-mon/joan-todo/video/6145888/

Podeu trobar més informació sobre en Joan Todó i la resta d'autors del programa Lletres compartides a aquesta web:

https://cultura.gencat.cat/ca/ilc/que-fem/programes/lletres-compartides

No és necessari apuntar-se a la xerrada per a assisitir-hi. Us hi esperam!


Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.