Lectures inesperades al Club de Lectura d'Adultesa
Hi ha lectures que s’esdevenen sense esperar-ho, i dia 20 d'abril, junt amb el Fons Menorquí de Cooperació, vam comentar una obra que expressa una mirada ingènua, castigada, brutalment poètica i, en definitiva, única com Germanet  d’Ibrahima Balde i Amets Arzalllus a través de la qual van sorgir interessants comentaris i valoracions sobre la immigració.
 
La següent lectura que comentarem dia 17 de maig serà Algo más inesperado que la muerte, de l’escrptora i novel.lista Elvira Lindo, una novel.la que enllaça una trama on sorgeixen tots els entrebancs que es donen quan hom busca la glòria literària: les ambicions i frustracions de qui necessita l'admiració.
 

Aquesta és una activitat d'accés lliure i gratuït, prèvia inscripció. Si vols més informació sobre com participar al Club de Lectura envia un correu electrònic a <info@bibliomao.es>


 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.