L'Arxiu Històric, el Fons Antic i la Secció Menorquina en xifres

Publiquem una infografia que permet amb un cop d'ull veure la tasca que es duu a terme a l'Arxiu Històric i a la Biblioteca Pública de Maó en matèria d'investigació dels seus fons arxivístics durant l'any 2021

El nivell de consultes ha superat la baixada provocada per la pandèmia durant l'any passat i ens ha situat en xifres similars a  les prepandèmiques. Gràcies al nombrós grup d'investigadors del que gaudim les consultes han augmentat, a més, ens felicitem que 34 de les 64 persones que han consultat els nostres fons siguin nous investigadors.

Cal recordar que una de les funcions principals dels arxius és permetre la consulta dels fons que custodia als ciutadans. Encara ens resta molta feina per fer per posar a disposicó dels usuaris els fons que encara no es poden consultar per no estar documentats convenientment. Però les darreres incorporacions de personal ens premetran treballar per anar catalogant cada vegada més documents i posar-los a l'abast dels investigadors.


Categoría:
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.