L'arquitecte Toni Vidal ens fa donació de l'Atles del Port de Maó
La tesi de l'arquitecte Toni Vidal Jordi sobre l'arquitectura del port de Maó ja es pot trobar a la nostra Biblioteca.

Es tracta d'un treball de tesi doctoral que no està editat en format de llibre i que no podeu trobar, malauradament, a les llibreries i que a la biblioteca tenim editat. És un treball titànic que repassa gairebé tota l'arquitectura significativa que hi ha al port de Maó i de les zones urbanitzades de tot el seu voltant. El gran abast de l'estudi no fa que li manqui qualitat tècnica, ben al contrari, segur que serà un treball de referència i seria d'esperar la seva pronta publicació.

Mentre això no passa podeu gaudir del treball aquí a la bilioteca i també a la web https://upcommons.upc.edu/handle/2117/182124 enllaç que trobareu també des del nostre catàleg, i si ho preferiu podeu veure la presentació del treball explicada per Toni Vidal al canal de youtube de l'IME https://www.youtube.com/watch?v=zLevKatapYQ&t=6s

Categoría:Novetats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.