La cultura i el sentit de les coses amb Eva Piquer
Aquest divendres, a les 19 h, dins "El món avui: cicle de pensament i actualitat a les biblioteques", tindrem l'oportunitat d'escoltar la periodista i escriptora Eva Piquer.

Piquer, després de dues dècades, ha tornat a la narrativa amb la seva novel·la Aterratge que podeu trobar a la Biblioteca i que compartirà, aquest dissabte, amb el Club de Lectura Plaça de Lletres de la Biblioteca Pública de Ciutadella.

A més a més de ser periodista i escriptora, és àmpliament reconeguda per la seva tasca com a impulsora i editora del mitjà digital cultural Catorze. Un magazin premiat amb el 15è Premi LletrA de Projectes Digitals l'any 2015 i amb el Premi Nacional de Cultura l'any 2018, distinció de pes en l'àmbit cultural català. És per tot açò que ens va semblar imprescindible comptar amb ella pel Cicle de pensament i actualitat a les biblioteques, El món avui.

D'aquesta manera, tenint en compte la seva trajectòria professional, i que no deixam d'escoltar i percebre que ens trobam immersos en una època d'incertesa i complexitat, ens va semblar interessant proposar-li que fes una conferència sobre com el fet cultural ens pot permetre copsar allò que ens envolta. O si més no, com la cultura ens ajuda a transitar aquest, el nostre món, avui.

N'Eva Piquer va acceptar el repte i esperam amb il·lusió la conferència d'aquest divendres per la qual no es necessita inscripció. Ens trobam a la Sala d'Actes on, per cert, estrenarem cadires noves.Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.