"La alegre vida del triste perro Cornelius", Premi Millor obra d'Autoria Espanyola
Aquest dimecres, tenim programada una nova sessió del Club de Lectura de Novel·la Gràfica per comentar el llibre de Marc Torices editat per APA APA Cómics. I resulta que aquest cap de setmana, a la 42a Fira del Còmic Barcelona, ha guanyat el Premi 2024 a la Millor obra d'autoria Espanyola. No ens pot fer més il·lusió comentar-lo.

Ens trobarem a les 19 h a la Biblioteca i la trobada és oberta a tothom. De fet, encara sou a temps de passar per la Biblioteca a cercar un exemplar  i venir dimecres. Us hi esperam.

Es tracta d'un volum que ens exposa la vida del ca Cornelius i d'altres personatges secundaris que l'acompanyen. Quatre-centes pàgines plenes de vinyetes del tot heterogènies en estils i plenes d'un surrealisme que ens xifla.

Pot ser un personatge del tot depriment i a la vegada meravellós? I tant, Cornelius. 

I a més: "elabora un retrato alucinado pero exacto de nuestro tiempo y sus problemas, de la falta de comunicación, la soledad y las relaciones humanas retorcidas" Tot açò i més a la web d' APA APA Còmics.

Dimecres 8, més. 

 

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.