Ja tenim finalistes del Concurs Lletres i Mots!
Els coneixeu? Són els tres finalistes de Maó! Ens representaran a la final insular del concurs Lletres i Mots que tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Ciutadella, dia 2 de desembre.
Aquest any hem celebrat la XIIè edició del Concurs Lletres i Mots. Un concurs de lletrejar paraules del Diccionari català-valencià-balear dirigit a l'alumnat de 3r d'ESO. En aquesta edició hi han participat 5 centres de Maó: l'IES CAP de Llevant, l'IES Pasqual Calbó, el Col·legi La Salle, el Col·legi Sant Josep, i el Col·legi Cor de Maria. 
 
Na Malu, la dinamitzadora, ha explicat les normes del concurs i ha anat llegint les paraules i la definició de les mateixes que podem trobar al Diccionari Alcover Moll. Tot seguit, cada participant ha anat lletrejant la paraula que li pertocava repetint el procés amb alguna oportunitat de repesca fins que, pujant el nivell de dificultat, han finalitzat la fase classificatòria amb els tres finalistes necessaris per a la final insular. En tot moment, hem pogut comptar amb l'expertesa d'Eva Florit, del Servei d'Assessorament Lingüístic del Consell Insular de Menorca.
 
Des d'aquí volem felicitar els centres participants, acompanyants i alumat, per la seva disponibilitat i ganes. I, especialment, als tres finalistes: Arjau Ferrer de l'IES Pasqual Calbó, José de Olives del Col·legi Sant Josep, i Marcel Rodríguez de l'IES Cap de Llevant. Enhorabona!
 
Us acompanyarem a la final de dia 2 de desembre a Ciutadella. Us desitjam pocs nervis i molta sort!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.