"Give Peace a chance: pot la música pop canviar el món?"
Aquest dijous 9 de maig, a les 19 h, celebrarem el Dia d'Europa amb una xerrada a càrrec de l'artista Pedro S. Tuomala.
 
La Diada d'Europa, cada 9 de maig, celebra la pau i la unitat a Europa. Una data marcada per la declaració coneguda com a "Declaració Schuman" l'any 1950 que fes inconcebible la guerra entre les diferents nacions veïnes. Ho podríem fer extensiu a totes les terres.
 
Pensar en la necessitat d'estendre la pau arreu ens ha connectat amb la música i l'art. D'aquesta manera, el músic Pedro S. Tuomala ha agafat el repte de fer una xerrada al voltant d'aquesta celebració i ens proposa un títol del tot suggerent: "Give Peace a chance: pot la música canviar el món"
 
No és la primera vegada que la Biblioteca compta amb els coneixements de Tuomala així que ben segur que gaudirem i aprendrem. 
 
Es tracta d'un acte gratuït i de lliure accés. Us hi esperam. 
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.