Escriure el dol, xerrada a càrrec de Piedad Bonnett
Divendres 16 de juny, en col·laboració amb Talleres Islados, l'escriptora Colombiana Piedad Bonnett oferirà una xerrada sota el títol esciure el dol

A diverses de les seves obres com, Lo que no tiene nombre o Los habitados, ambdues disponibles a la nostra Biblioteca, Piedad comparteix amb els lectors el suïcidi del seu fill sense embuts. Un tema d'una gran duresa però al que ens apropa amb valentia donant veu a tantes altres famílies i a aquells qui massa vegades han hagut de callar per por al rebuig. Tindrem l'oportunitat de compartir amb ella aquest procés on la paraula, recollint algunes de les seves paraules, esdevé: eina per fer-se preguntes; mitjà per contar una història que n'explica moltes altres; instrument per cauteritzar ferides. El testimoni de l'escriptora Piedad no defuig parlar del suïcidi del seu propi fill, així que des de la Biblioteca obrim les nostres portes per afegir-nos a la lluita contra l'estigma, trencar el silenci i possibilitar un espai d'intercanvi per a interessats i famílies.

Us hi esperam.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.