"El séptimo hombre" de Murakami de la mà de Ses Pinyoles
Aquest dimecres 29, a les 19 h, tenim la darrera sessió de la temporada dels Encontes a la tercera frase del col·lectiu de narradores de Menorca, Ses Pinyoles

Xavier Álvarez ha decidit dedicar la seva sessió de contes per a persones adultes al relat de Haruki Murakami, "El séptimo hombre". Un conte que forma part del llibre Sauce ciego, mujer dormida, que podeu trobar a la Biblioteca al costat d'altres títols del conegut autor japonés.

Una història on la por i la culpabiblitat van de la mà, creant una atmosfera dramàtica que ben segur en Xavier Álvarez ens sabrà transmetre com ja va fer a la sessió de Contes de dones a la finestra. Una gran ona, una pèrdua, una vida marcada, un món intern convuls.

Com sempre, l'accés és lliure i gratuït. Sense inscripció

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.