El pes de les paraules: literatura entre cel i terra. Conferència de l'escriptora Menchu Gutiérrez
El divendres 10 de juny a les 19h l'escriptora Menchu Gutiérrez realitzarà una conferència a la Biblioteca de Maó.
Menchu Gutiérrez ha publicat nombroses obres en prosa, entre les quals cal destacar Viaje de estudios (Siruela, 1995), La tabla de las mareas (Siruela, 1998), La mujer ensimismada (Siruela, 2001), Latente (Siruela, 2002), Disección de una tormenta (Siruela, 2005), Detrás de la boca (Siruela, 2007), El faro por dentro (Siruela, 2011) y Araña, cisne, caballo (Siruela, 2014). Amb aquest mateix segell editorial publica La niebla, tres veces (Siruela, 2011), volum recopilatori de les seves tres primeres novel·les. ?Com a assagista, ha publicat la biografia literària San Juan de la Cruz (Omega, 2003), Decir la nieve (Siruela, 2011), un assaig literari sobre l'univers de la neu i les seves metàfores i Siete pasos más tarde, una poètica sobre les mesures del temps (Siruela, 2017). És també autora de diversos poemaris i ha col·laborat amb artistes com Jürgen Partenheimer, en La caida del humo (1993) amb poemes de l'autora acompanyades de litografies de l'artista alemany (Col·lecció Museu Guggenheim de Nova York, Exposició CGAC La Corunya), amb el fotògraf Chema Madoz, en un diàleg de fotografies i textos (Experimenta, 2006) o amb el dissenyador Pep Carrió, en diàleg amb els seus dibuixos (In pectore, 2016). ?Ha col·laborat amb els suplements culturals d'El País i l’ABC, entre d’altres diaris, i en diferents revistes i suplements literaris. Ha impartit tallers literaris i cursos en universitats com la Complutense de Madrid, la UNAM de Mèxic D.F., la Internacional Menéndez Pelayo o la Universitat de Cantàbria. Menchu Gutiérrez, és a més traductora, camp en el qual ha destacat en obres d'Emily Brontë, E.A.Poe, William Faulkner, Jane Austen, Joseph Brodsky o W.H.Auden
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.