El pensament d'en Joan López Casasnovas a la Biblioteca Pública de Maó
Josep Maria Quintana Petrus i Francesc Florit Nin parlaran sobre el pensament de Joan López a la sala de conferència a les 19h del divendres 28 d'abril

Joan López Casasnovas ens deixà fa uns mesos i no deixam de fer-li homenatges sobre els diferents vessants de la seva activitat intel·lectual i professional perquè tenim moltes coses per agrair-li. Aprofitam que tenim un cicle de pensament i actualitat per poder parlar d'ell.

Quan fou conseller del Consell Insular de Menorca va iniciar la creació de la Xarxa de Biblioteques que ara recentement va fer 30 anys. Això va ser un fent cabdal per professionalitzar i dinamitzar les biblioteques coordinant-se a través del consell.

Per aquest motiu, i perquè durant tota la seva vida en Joan va col·laborar en qualsevol proposta que li vàrem fer, li volem dedicar un acte on dos amics seus que el van conèixer i van col·laborar amb ell a diferents moments de la seva vida i en àmbits diferents ens expliquin la seva visió sobre el seu pensament.

Josep Maria Quintana Petrus fou company d'en Joan a la UB i a les seves primeres etapes polítiques, i Francesc Flori Nin fou alumne i després col·laborador seu en temes filològics i de protecció de la llengua catalana. Amb ells dos coneixerem més bé al polièdric Joan Lopez.

No cal inscriure's per assistir a l'acte.

Us hi esperem!

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.