El Club de Brodat damunt Paper a la 2 de TVE
"Un país para leerlo" va dedicar el seu darrer programa a Menorca i es va interessar entre d'altres, en el nostre Club de Brodat damunt PaperEl podeu visualitzar a: https://www.rtve.es/play/videos/un-pais-para-leerlo/pais-para-leerlo-menorca/16097895/

Vam poder descobrir, per dins, com funcionava un programa de televisió. Tota una experiència. Especialment, però, va ser una oportunitat per compartir algunes de les coses que han anat passant des del moment en què vam rebre el cartell del Ministeri amb el lema "Tejiendo comunidades" fins al dia d'avui. De fet, aquest divendres 24, tenim la darrera trobada d'aquesta temporada. Hem dedicat tot el curs a la construcció d'un mòbil amb flors brodades tot pensant en Maó+Flors. El trobareu a l'escala de l'entrada de la Biblioteca.

Afegir que, si bé vam començar a brodar damunt fulls reciclats de llibres retirats, prest vam passar a usar el paper artesanal fet per Judith Tur, restauradora i alumna del taller.  De fet, el resultat més sorprenent, no ha estat tota la producció aconseguida (moltes de les alumnes han produït molt a les seves cases) El millor de tot, han estat les sinergies que s'han anat donant entre tots els membres.

D'aquesta manera: la llana dels bens del fill de na Tere ha acabat al taller de na Judit; na Paula, qui treballa a salut mental, on sembraven cotó, ens ha descobert, conjuntament amb na Judit, aquest material (ara totes tenim llavors a casa per sembrar); n'Amanda, qui també participa en el Club de Lectura de Novel·la Negra, ha improvisat tota classe de variacions a partir de la proposta inicial; en Noé s'ha animat a sortir per la televisió; na Rosalia ens ha deixat de pedra amb el seu Instagram i tot el que està creant, i així podríem xerrar de totes i cadascuna de les integrants del Club, i que no falti en Noé.

Ara ja ens hem de posar a pensar en la segona temporada. Que en principi, no es sap mai el que pot passar amb aquest grup, la dedicarem a brodar lletres damunt paper per fer tot tipus de cartells. Potser també brodarem una poesia? Tot és possible. 

Definitivament aquest Club ha estat un regal immens. Gràcies. 

 


Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.