Edgar Allan Poe i els seus tons grisos
Després de mesos ho hem, ho heu, aconseguit! Fins i tot, hi ha qui s'ho ha pres com a repte personal, gràcies.
 
Un puzle de la col·lecció Alma puzzles literarios sota el títol Edgar Allan Poe amb il·lustracions d'Iban Barrenetxea. Potser el fet d'haver estat tantes setmanes entre nosaltres ens fa pensar que no oblidarem fàcilment el traç característic de Barrenetxea. I si el trobam a faltar, podrem retrobar-lo entre els llibres de la Biblioteca. N'ha il·lustrat uns quants!
 
Acompanyarà aquest record també la cara de sorpresa dels infants, de les visites escolars, en veure les calaveres. Amb ells hem comentat qui era Edgar Allan Peo.
 
Ve de camí, des de la Biblioteca de Ferreries, una nova oportunitat de continuar col·locant peces. Recordau que totes són importants i les vostres mans, indispensables. Després de tant misteri, ens hem decantat per una proposta plena de colors sota el títol "Book Club", sobre els clubs de lectura. Ens encanta! Prest el trobareu al costat de la jardineria de la planta baixa.
Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.