Documental del mes: "Rock per mil" d'Anita Rivaroli
El dimecres 27 d'abril a les 20h podrem veure aquest film a la sala de conferències de la biblioteca i a partir de dia 28 també es podrà veure on line.

ROCK PER MIL. La banda més gran del món

Un fan de la música rock vol convèncer els Foo Fighters per que toquin al seu poble, per fer-ho, els vol impressionar amb la banda de músics més gran del món tocant una de les seves cançons. Una increïble aventura que va crear la comunitat més gran d'amants de la música rock que ha existit.

L'any 2015, Fabio, un biòleg marí amb una gran passió per la música rock, va convèncer 1.000 músics de tot Itàlia a reunir-se a  Cesena per tocar "Learn to Fly". L'acte es va convertir en històric i va superar els 50 milions de visualitzacions a YouTube en un videoclip que la directora de la pel·lícula, Anita Rivaroli, ja va dirigir.

Rock per mil és la història de Fabio i de com es va crear la banda de rock més gran del món, però és també la història de com una comunitat virtuosa pot influir positivament en cadascun dels seus membres, animant-los a perseguir els seus somnis mentre donen a tothom el millor que tenen per oferir.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=7J9mbl2lj10

L'aforament és limitat i es millor fer una inscripció als taulells de la biblioteca o a info@bibliomao.es


Si voleu veure el documental on line ho podeu fer des del 28 d'abril fins el 12 de maig. A partir de dia 28 ens podeu fer arribar un correu electrònic a info@bibliomao.es sol·licitant veure el film i us enviarem les contrasenyes per fer-ho.

Categoría:Activitats
Tornar
Facebook
Contacta amb la biblioteca
en enviar acceptes la nostra política d'ús
Cercar a la web
Política d`ús

Biblioteca Pública de Maó (d`ara en endavant, Bibliomao) que desenvolupa la seva activitat a través del present lloc web (www.bibliomao.es), amb domicili Plaça Conquesta, 8, 07701 - Maó, Illes Balears (Espanya) informa als seus usuaris de la seva Política de Protecció de Dades amb Caràcter Personal amb conformitat a la legislació vigent d`aquesta matèria. Bibliomao podrà modificar la present política a la seva discreció, sempre amb conformitat a la legislació vigent.

Dades d`usuari

L`usuari accepta que les dades personals facilitades per ell o que es facilitin en un futur a Bibliomao, poden ser objecte de tractament a un fitxer de dades de caràcter personal, que podran ser utilizats per la creació d`estadístiques.

Els fitxers creats amb aquesta finalitat seran titularitat i responsabilitat de Bibliomao. El titular de les dades tindrà en tot moment el dret a accedir als fitxers automatitzats, podent també exercir els drets de rectificació i cancelació de dades. Amb aquesta finalitat, tindrà que dirigir una carta signada per el titular de les dades a l`adreça social de Bibliomao, assenyalada a la part superior d`aquesta pàgina, adjuntant una còpia del Document Nacional d`Identitat i indicant el domicili del titular amb la finalitat de que Bibliomao li remiteixi la confirmació de la seva actuació amb conformitat a la seva solicitut.

L`entrega de les dades requerides per www.bibliomao.es per dur a terme el servei contractat és obligatòria, podent Bibliomao denegar el servei a l`interessat que no faciliti aquestes dades.

El consentiment de l`usuari per el tractament i cessió de les seves dades personals serà revocable en tot moment, entregant una comunicació escrita al responsable dels fitxers a l`adreça indicada a dalt. Aquesta comunicació tindrà que realitzar-se mitjançant la remissió d`una carta firmada pel titular de les dades, indicant el seu domicili i adjuntant una còpia del seu DNI o NIF.